Pronađi filmove, emisije i još mnogo toga
samo pitaj Google asistenta.

Pokreni aplikacije. Pronađi filmove i emisije. Strimuj muziku. Kontroliši svoj TV. I sve to uradi svojim glasom. Pitaj Google asistenta da brzo pretraži sve tvoje aplikacije kako bi pronašao emisiju koju tražiš, dobij personalizovane preporuke šta dalje gledati, i podeli najnovije sportske rezultate ili kontroliši svoje pametne kućne uređaje*. Samo pritisni dugme Google asistenta na daljinskom upravljaču da bi počeo.

Sve što strimujete..
Sve na jednom ekranu.

Google TV™ 4K UHD

Google TV™ ultravisokog kvaliteta slike uz izuzetnu multimedija funkcionalnost.

Razbibriga koju volite. Uz malu pomoć od strane Google-a.

Pretražujte više od 400.000 filmova i epizoda televizijskih serija s različitih usluga streaminga — na jednom mjestu, organiziranih prema žanrovima i temama koje vas najviše zanimaju. Otkrijte nove filmove i emisije na temelju onoga što ste gledali i što vas zanima, a možete čak ažurirati svoj popis za gledanje i upravljati televizorom — sve putem svog telefona. Osim toga, pitajte Google Assistant da pronađe filmove, pokreće aplikacije, reproducira glazbu i upravlja televizorom — sve glasom.

Kontrolišite svoj TV sa svojim telefonom

Koristite aplikaciju Google TV za upravljanje televizorom izravno s mobilnog uređaja. Sada možete pronaći nešto sjajno za gledanje čak i kada vam je daljinski nestao u kauču. I možete koristiti tipkovnicu svog telefona za brzo unos složenih lozinki, naziva filmova ili pojmova pretrage.

Chromecast ugrađeni

Lako emituj filmove, emisije, fotografije i još mnogo toga sa svog telefona direktno na TV.

Jedna lista za sva vaša otkrića.

Čuvajte sve svoje emisije i filmove u jedinstvenoj listi za gledanje, bez obzira na aplikaciju na kojoj se nalaze. To znači da više nema lova od aplikacije do aplikacije da biste pronašli šta želite da gledate. Čuli ste za zanimljivu emisiju ili film? Dodajte je u svoju listu za gledanje sa TV-a, telefona, laptopa ili preko Google pretrage u bilo kom pretraživaču i nastavite kasnije na velikom ekranu.