EQ Series

Nova alternativa u Premium klasi

Saznajte više

EQ Series - Models

75" 4K ULTRA HD QUANTUM DOT TV™

75EQ4EA
  • 4K Ultra HD Android TV™ sa Quantum Dot

  • Punim aluminijumskim tankim dizajnom bez okvira

  • HDMI 2.1 sa eARC i ALLM

  • Dolby Vision™ - inspirisan bioskopom HDR

75" 4K ULTRA HD QUANTUM DOT TV™

75EQ3EA
  • 4K Ultra HD Android TV™ sa Quantum Dot

  • Punim aluminijumskim tankim dizajnom bez okvira

  • HDMI 2.1 sa eARC i ALLM

  • Dolby Vision™ - inspirisan bioskopom HDR

Technologies

Premijum dizajn sa punim aluminijumskim telom

Bezvremenski dizajn i odlična stilizacija čine vaš nov Sharp TV harmoničnim dodatkom vašem domu. Napravljeno od aliminijumske folije, ekran bez okvira čini se kao da pluta iznad površine na kojoj stoji. A dajemo vam dva odlična dizajna za biranje: jedan od sofisticiranog crnog, sa zvučnikom hrapavog poklopca i jedan sa stilskim srebrnim, sa perforisanim poklopcem zvučnika. U Sharp-u verujemo da TV ne samo da mora da prikazuje slike najvećeg kvaliteta, već mora da bude i stilizovan i načinjen od mateirjala najvišeg kvaliteta. Jednom rečju - Sharp EQ serije.

Savršen zvuk i jasni dijalozi sa visokom vernošću ka Harman Kardon zvučni sistemom

Kombinovanje stilski dizajn sa funkcionalnošću je takođe cilj kada se konstruiše audio sistem. Prednji gril zvučnika je dizajniran da vam da jasan i neoštećen zvuk. Zajedno sa Harman / Kardon napravili smo jedinstveni dvosmerni audio sistem sa prednjim slušanjem i trebl i donjim basem. Visoki tonovi dolaze direktno do vaših ušiju, starajući se o kristalno jasnim dijalozima, dok se niski tonovi odbijaju od površine na kojoj TV stoji dajući bogatu, prostornu pozadinsku muziku. Sve ovo je zatvoreno u kutiju sa kapacitetom od skoro 500 ccm po kanalu, nešto što je zaista jedinstveno u svetu televizora. Pored toga, ponovo dizajniran dovod napajanja pojačivača čini mogućim da se dostigne harmonični odnos distorzije (THD) od otprilike 1%, deset puta bolje od standardnih TV rešenja.

Podrška za najbolje 3D standarde zvuka - Dolby Atmos i dts:X

Izvrstan audio sistem Sharp EQ serija TV uređaja je poboljšan najrazvijenijim tehnologijama za zvuk okoline na osnovu objekta kao što je Dolby Atmos i dts:X. Ove tehnologije ispunjavaju vašu sobu sa zvukom u okolini koji savršeno odgovara onome čemu god gledate.

Brilijantne boje i dinamike visoke slike sa Quantum tehnologijom boje

Novi Sharp EQ serije koriste ultra-moderan VA LCD matriks uz direktno LED pozadinsko svetlo i Quantum tačku (Quantum boju) podloge. To nudi najširi raspon reprodukcije boje koja je trenutno dostupna u LCD TV uređajima. Ovo se prenosi u savršenu reprodukciju boje ne samo najviše zasićenih delova slike, već znatno poboljšava tonalnu tranziciju, realistično reprodukuje boje i tonove kože, kao i nijanse plavog neba ili zelenila okeana. Sharp EQ serije TV uređaja mogu da reprodukuju 94% boja u DCI.P3 setu i 78% BT.2020 setu. Ovo su zaista odlični rezultati, a možete da vidite razliku golim okom!

Velika svetlina (400-500 niti) za najbolje HDR iskustvo

Za uživanje u odličnim HDR (High Dynamic Range) slikama, TV treba da bude u mogućnosti da ponudi visok nivo svetline. Samo tada možete jasno da vidite svu dubinu i detalje, naročito kada se i tamnije i svetlije zone simultano pojavljuju. Sharp EQ serije donose najveću svetlinu od 450 - 550 niti. Za vas, to znači zaista blistavo vizuelno iskustvo kada gledate HDR sadržaj.

Dolby Vision za 12-bitnu boju HDR podrške sadržaja

Dolby Vision je jedan od najviših inkarnacija HDR standarda. On prevazilazi "običan" HDR u mnogo stvari, ne samo u broju bitova koji opisuju sliku. Pre svega, u Dolby Vision, meta podaci koji opisuju svetlo i uslove boje dostupni su za svaki okvir odvojeno. Ovo naročito utiče na kvalitet materijala funkcije dužine koji su bogati i u svetlim i u tamnim scenama. Za svaki od ovih scena, možete da definišete odvojena podešavanja, koja se staraju o boljoj reprodukciji i percepciji scena. Danas, virutelno svaka vodeća platforma za strimovanje nudi filmove i serije kompatibilne sa Dolby Vision, tako da možete da ih gledate u našim novim Sharp EQ serijama u odličnom kvalitetu.

AQUOS kretanje procene i kompenzacije za glatko pokretanje slike

Da biste se postarali da postoji savršena fluidnost slike, naročito u scenama sa objektima koji se brzo pomeraju, Sharp EQ serije TV uređaja opremljene su sa Aquos kretanjem poravnjanja sistema. Veštačka inteligencija implementirana u ultra-efikasni procesor slike analizira sliku "okvir po okvir" uzimajući pokretne objekte u obzir i, ako je neophodno, generiše dodatne okvire da bi povećao glatkost. Korisnik ima punu kontrolu Aquos sistema kretanja i za puriste koji žele da gledaju sadržaj bez dodatne obrade - u punom bioskopskom stilu - može da se isključi.

Senzor svetla za automatsko prilagođavanje svetline

Sharp EQ serije TV uređaja dostavljaju lepe svetle slike, ali uslovi ambijentalne svetlosti se menjaju dinamičko kroz dan, a manuelno menjanje osvetljenja može da bude problem. Sesija večernjeg bioskopa uz puno osvetljenje koje odgovara sredini jasnog dana nije naročito najbolje iskustvo. Zato nove Sharp EQ serije TV uređaja dolaze opremljene sa ambijentalnim senzorom svetla koji automatski i inteligentno prilagođava pozadinsko svetloi i svetlo matriksa. Funkcija automatskog sveta ima drugu prednost - čuva energiju. Vaša Sharp EQ-serija tačno zna koje podešavanje je optimalno za momenat, povećavajući vaš ugođaj i smanjujući vaše račune za struju. Ne morate ništa da uradite, samo uživajte u omiljenoj emisiji.

Za ultimativno gejming iskustvo sa četiri HDMI 2.1 ulaza i niskim ulazom upisa

Sva četiri HDMI ulaza novih Sharp EQ serija TV uređaja su opremljeni sa najnovijim i najbržim HDMI 2.1 standardom tako da možete da uživate u svim benefitima koje nude najnovija video i audio povezivanja, kao i računari i konzole. To znači da možete da koristite proširenu eARC povratnu funkciju, što je važno za povezivanje sa zvučnim trakama ili pojačalima. ALLM prekidači funkcije TV uređaja podešavanju režimu niske latentnosti isključujući sve funkcije post-obrade kada povežete konzolu ili računar. Pronaćićete sve ove funkcije u novim Sharp EQ serijama TV uređaja.

Podrška za Google Stadia gejming

Gejming nije samo u vezi sa računarom već i konzolama. Postoji takođe nekoliko servisa na mreži koji vam dopuštaju da igrate na mreži, koristeći napajanje kompjutera provajdera klaud kompjutera. Jedno od njih je Google Stadia. Zahvaljujući tome i povezivanju sa odgovarajućom širinom trake, vaš Sharp TV postaje platforma za gejming koja nudi najveći grafički kvalitet u UHD rezoluciji i najnovije naslove od svetskih lidera. U isto vreme, ne morate da potrošite puno novca na najnoviju generaciju konzole ili računara. Povežite bilo koju podlogu za igru ili konzolu na TV uređaj putem Bluetooth-a i ubacite se u digitalni gejming svet. Sve ovo na vašem Sharp EQ-serijama.