Skuteri

Uživajte u vožnji

Saznajte više

Dodaci

PH1AEUB

Dodajte ovaj držač za mobilni telefon za lakšu navigaciju koji će držati vaš telefon u željenom smeru, horizontalno ili vertikalno. Lako za montiranje i lako se prilagođava za više veličina telefona.

  • Univerzalne veličine telefona - 4,7 do 6,5 inča

  • lako se prilagođavaju

  • stabilno korišćenje

  • zaštita od udara

Funkcionalnosti

Lako čitljiv ekran

Nivo baterije, brzina, razdaljina putovanja i zupčanik u kojem ste - to se sve nalazi na velikom, lakom sa čitanje prikazu. To znači da ste uvek pod punom kontrolom i možete da gledate saobraćaj.

Baterija visokih performansi

Sertifikovana baterija je vaša garancija za manje problema sa punjenjem i duži vek, tako da uvek možete samo da ustanete i krenete. Visoki Sharp standardi za sertifikaciju baterija garantuju da ćete moći da uživate u svom proizvodu još dugo vremena.

Pouzdan jastuk za stajanje

Uživajte u stabilnosti širokog dela za noge uz podlogu bez klizanja. Dobar komfor vožnje čak i kada treba da okrenete ili zakočite.

Uvek povezan

Zahvaljujući Sharp Life aplikaciji, sva informacija o putovanju koja su vam potrebna nalaze se na telefonu. I odgovarajuća USB veza održava telefon napunjen

Odlična suspenzija

Dupla zadnja suspenzija daje ovom skuteru neverovatnu glatkoću i opuštenu vožnju preko iritirajućih rupa gradskih puteva. Sve što ćete primetiti je neverovatan komfor i pravo uživanje u vožnji.(EM-KS2 only)

Zaista impresivno

Megacool und übersichtlich. Dieser schwarze Scooter ist mit roten Akzenten und einem beleuchteten Deck versehen, was ihn wirklich aus der Masse heraushebt. Möchten Sie ihn ein wenig abdunkeln? Wie Sie wünschen: Die Deckbeleuchtung lässt sich dimmen.(EM-KS1 only)

Moderan dizajn

Crveni elementi, kao što su kabl za kočenje i zadnji klip daju ovom skuteru stvarno dinamičan karakter. Bez obzira na brzinu kojom putujete, ovo je vaš stil koji će vas odvojiti od gomile.

Aplikacija za upravljanje

Download the control app

App control is an even easier way to use your scooter. Here you will find much more information about the product, but also set the required functions. You can turn on or off the undercarriage lighting, register your trip and much more. A convenient feature is also the remote, temporary locking of the scooter for short stops.