Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD - 65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
Google TV 4K UHD
65" 4K ULTRA HD 144Hz QUANTUM DOT SHARP GOOGLE TV™
65FQ5EG
 • 4K Ultra HD Google TV™ sa Quantum Dot

 • Punim aluminijumskim tankim dizajnom bez okvira

 • HDMI 2.1 sa eARC, ALLM i VRR do 144Hz

 • AQUOS Wireless Surround - doživljaj bioskopa

 • Dolby Vision IQ™ - HDR inspirisan bioskopom sa podešavanjem osvetljenosti prostorije

 • Dolby Atmos® - puno 360° zvučno iskustvo

 • DTS:X imerzivni audio kodek

 • Hybrid HARMAN/KARDON® sistem zvučnika

 • AQUOS AI UltraClear video procesor

 • AQUOS Smooth Motion 144 Hz - tehnologija okvira interpolacije

 • Lak senzor sa OPC (Optička kontrola slike)

Veličine:

65FQ5EG je 4K Ultra High Definition Frameless 144Hz Quantum Dot Sharp Google TV™ sa izuzetnom multimedijalnom i funkcionalnošću za igranje.

65FQ5EG je 4K Ultra High Definition Frameless 144Hz Quantum Dot Sharp Google TV™ sa izuzetnom multimedijalnom i funkcionalnošću za igranje.

Premium TV sa neverovatnim kvalitetom slike i odličnim zvukom! Nova opcija brzine osvežavanja 120/144Hz i HDMI 2.1 VRR funkcija. Oslobodite puni potencijal svog televizora za avanture u igricama. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, boje su bogate i izgledaju zapanjujuće i živopisne, posebno kada gledate HDR ili Dolby Vision.

Hybrid Harman/Kardon zvučni sistem ima jedinstevno podešavanje drajvera - prednje svielene visokotonce i niskotonske zvučnike. Kombinacija koja se stara o savrženoj jasnoći zvuka i ravnomernom reprodukcijom basa. Napredni DTS Virtual:X i Dolby Atmos tehnologije dostavljaju virtuelnu visinu i virtuelno okruženje više kanala zarad najboljeg iskustva bioskopa kod kuće.

Integrisani Google Assistant nudi brzu pomoć i čini rukovanje lakim zahvaljujući kontroli glasa.

 

Dizajn premium sa potpunim telom od aluminijuma

Vremešni dizajn i izvanredan stil čine vaš novi Sharp televizor harmoničnim dodatkom vašem domu. Napravljen od elegantnog aluminijumskog legura, bezokvirni ekran čini se da lebdi iznad površine na kojoj stoji. U Sharp-u verujemo da televizor ne samo da mora prikazati najkvalitetnije slike, već takođe mora biti elegantan i napravljen od najkvalitetnijih materijala. Premium Sharp FQ serija.

Šareni svet obrade slika pomoću veštačke inteligencije (AI - veštačka inteligencija)

AI unapređuje naš svet i poboljšava iskustva gledanja televizije kao nikada ranije. Ali kako to funkcioniše na televizoru? AI algoritmi analiziraju sadržaj kadar po kadar i detektuju objekte kao što su lica, drveće, zgrade, nebo itd. Za svaku detektovanu oblast objekta, AI primenjuje najbolje optimizovane postavke slike i kao rezultat cela scena izgleda prirodnije, detaljnije i šarenije, sa podešenim smanjenjem šuma, pozadinskim osvetljenjem, zasićenjem ili kontrastom. To rezultira bojama koje su prirodnije, detaljima oštrijim i glatkijim pokretima filma. AI se takođe koristi za poboljšanje rezolucije od 2K do 4K sa boljim rezultatima nego ikada ranije. To je lepota obrade slike pomoću veštačke inteligencije!

Savršen zvuk i jasni dijalozi sa Harman Kardon sistemom visokog kvaliteta

Kada se kombinuje elegantan dizajn sa funkcionalnošću, cilj je bio i konstruisanje audio sistema. Rešetka zvučnika koja skriva prednje zvučnike je dizajnirana da pruži jasan i nesmetan zvuk. U saradnji sa Harman / Kardon, kreirali smo jedinstveni dvosmerni audio sistem sa prednjim srednjim i visokotoncima i bas drajverima sa donje strane. Visoki tonovi direktno dopiraju do vaših ušiju, obezbeđujući kristalno jasne dijaloge, dok niski tonovi reflektuju sa površine na kojoj televizor stoji, pružajući bogat i dubok bas. Sve ovo je smešteno u kućištima sa kapacitetom od preko 500 ccm po kanalu, nešto prilično jedinstveno u svetu televizora. Osim toga, redizajnirano napajanje pojačala omogućilo je postizanje harmoničkog odnosa distorzije (THD) od približno 1%, što je deset puta bolje od drugih audio rešenja za televizore.

Potpuno filmsko iskustvo sa AQUOS bežičnim surround sistemom

FQ serija televizora je kompatibilna sa AQUOS bežičnim surround sistemom kompanije Sharp, modularnim sistemom gde birate stepen uronjenosti. Jednostavno dodajte subwoofer za dublje basove ili zadnje zvučnike za zvuk oko stila pozorišta. Kombinovano, donose potpuno filmsko iskustvo u vaš dnevni boravak sa Dolby Atmos i DTS:X. Neće vam biti potrebni dodatni softveri ili spoljni uređaji - AQUOS bežični surround zvučnici se bežično povezuju sa FQ serijom televizora, omogućavajući vam da ih postavite bilo gde u prostoru.

Podrška za najbolje standarde zvuka u 3D - Dolby Atmos i DTS:X

Izvanredan audio sistem Sharp FQ serije televizora dodatno je unapređen najnaprednijim tehnologijama za surround zvuk zasnovan na objektima kao što su Dolby Atmos i DTS:X. Ove tehnologije ispunjavaju vašu sobu surround zvukom koji savršeno odgovara onome što gledate.

Briljantne boje i visoka dinamika slike sa Quantum Colour tehnologijom

Nova Sharp FQ serija koristi ultramoderni VA LCD panel sa direktnom LED pozadinskim osvetljenjem i slojem Quantum Dot (QLED). Pruža najširi opseg reprodukcije boja trenutno dostupan na LCD televizorima. To se prevodi u savršenu reprodukciju boja ne samo najzasićenijih delova slike, već i značajno poboljšava tonalne prelaske, realistično reprodukuje boje i nijanse kože, kao i nijanse plavog neba ili zelene boje okeana. Sharp FQ serija televizora može reprodukovati do 92% boja iz DCI.P3 seta i do 78% iz BT.2020 seta. Ovo su zaista zadivljujući rezultati i razliku možete videti golim okom!

Visoka svetlina (450-500 nits) za najbolje HDR iskustvo

Da bi se uživalo u izvanrednim HDR (High Dynamic Range) slikama, TV mora biti u stanju da pruži visok nivo svetlosti. Samo tada možete zaista videti svu dubinu i detalje, posebno kada se istovremeno pojavljuju tamnije i svetlije zone. Sharp FQ serija pruža maksimalnu svetlost od 450 - 500 nits. To rezultira zaista zadivljujućim vizuelnim doživljajem prilikom gledanja HDR i Dolby Vision sadržaja.

Dolby Vision IQ za podršku HDR sadržaja sa 12-bitnom bojom

Dolby Vision IQ je jedna od najviših inkarnacija HDR standarda. Nadmašuje "običan" HDR u mnogim aspektima, ne samo u broju bitova koji opisuju sliku. Prvo, Dolby Vision pruža metapodatke koji opisuju uslove osvetljenja i boje za svaki pojedinačni kadar. Ovo posebno utiče na kvalitet dugometražnih materijala koji su bogati svetlim i tamnim scenama. Za svaku od ovih scena, možete definisati posebna podešavanja, što osigurava bolju reprodukciju i percepciju scena. Danas, skoro svaka vodeća streaming platforma nudi filmove i serije kompatibilne sa Dolby Vision, tako da ih možete gledati na vašem novom Sharp FQ seriji u zadivljujućem kvalitetu.

AQUOS Motion - procena i kompenzacija pokretnog sadržaja za glatku sliku u pokretu

Da bi se osigurala savršena fluidnost slike, posebno u scenama sa brzo pokretnim objektima, televizori Sharp FQ serije opremljeni su sistemom za izravnavanje pokreta Aquos koji radi do frekvencije osvežavanja ekrana od 144Hz. Sistem veštačke inteligencije (AI) implementiran u ultra-efikasnom procesoru slike analizira sliku "frejm po frejm", uzimajući u obzir pokretne objekte i, ako je potrebno, generiše dodatne frejmove da bi povećao glatkost. Korisnik ima potpunu kontrolu nad sistemom AQUOS Motion, a za puriste koji žele da gledaju sadržaj bez dodatne obrade - u potpunom filmskom stilu - može se isključiti.

Senzor svetlosti za automatsko podešavanje osvetljenja

Sharp FQ serija televizora pruža prelepo svetle slike, ali uslovi ambijentalnog osvetljenja se dinamički menjaju tokom dana, a ručne promene osvetljenja mogu biti naporne. Večernja kino sesija sa punim osvetljenjem pogodnim za sredinu jasnog dana nije nužno najbolje iskustvo. Zato je novi Sharp FQ serija televizora opremljen senzorom za ambijentalno svetlo koji automatski i inteligentno prilagođava pozadinsko osvetljenje i osvetljenje panela koje se takođe može koristiti u Dolby Vision IQ HDR sadržaju. Automatska funkcija osvetljenja ima još jednu prednost - štedi energiju. Vaš Sharp FQ serija tačno zna koje su postavke optimalne za trenutak, povećavajući vašu udobnost i smanjujući račune za energiju. Ne morate ništa da radite osim da uživate u omiljenoj emisiji.

Razbibriga koju volite. Uz malu pomoć od strane Google-a.

Pretražujte više od 400.000 filmova i epizoda televizijskih serija s različitih usluga streaminga — na jednom mjestu, organiziranih prema žanrovima i temama koje vas najviše zanimaju. Otkrijte nove filmove i emisije na temelju onoga što ste gledali i što vas zanima, a možete čak ažurirati svoj popis za gledanje i upravljati televizorom — sve putem svog telefona. Osim toga, pitajte Google Assistant da pronađe filmove, pokreće aplikacije, reproducira glazbu i upravlja televizorom — sve glasom.

Za ultimativno igračko iskustvo sa četiri HDMI ulaza, niskim ulaznim kašnjenjem i 144Hz Gaming Engine

Sva četiri HDMI porta novog Sharp FQ serije televizora su opremljena najnovijim i najbržim HDMI standardom, tako da možete uživati u svim prednostima koje pružaju najnovije video i audio veze, kao i računari i konzole. To znači da možete koristiti proširenu eARC povratnu funkcionalnost, koja je važna za povezivanje sa soundbarovima ili pojačalima koji dekodiraju Dolby Atmos ili dts:X surround zvuk. Funkcija ALLM prebacuje televizor u režim niske latencije isključivanjem svih funkcija post-procesiranja kada povežete konzolu ili računar. Moderne konzole (XBOX Series X i PS5) mogu se povezati sa FQ serijom preko 120Hz HDMI ulaza. Igranje igara na 120fps ne samo da čini igre glatkim u pokretu, već igre čini i odzivnijim, zahvaljujući nižoj ulaznoj latenciji i većem broju slika u sekundi. Ako planirate da povežete Gaming PC sa FQ serijom, ona je spremna za osvežavanje od 144Hz! Sve ove funkcije ćete pronaći u novom Sharp FQ seriji televizora.

Kontrolišite svoj TV sa svojim telefonom

Koristite aplikaciju Google TV za upravljanje televizorom izravno s mobilnog uređaja. Sada možete pronaći nešto sjajno za gledanje čak i kada vam je daljinski nestao u kauču. I možete koristiti tipkovnicu svog telefona za brzo unos složenih lozinki, naziva filmova ili pojmova pretrage.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA I FUNKCIJE
ISTAKNUTO
 • 4K Ultra HD Google TV™ sa Quantum Dot
 • Punim aluminijumskim tankim dizajnom bez okvira
 • HDMI 2.1 sa eARC, ALLM i VRR do 144Hz
 • AQUOS Wireless Surround - doživljaj bioskopa
 • Dolby Vision IQ™ - HDR inspirisan bioskopom sa podešavanjem osvetljenosti prostorije
 • Dolby Atmos® - puno 360° zvučno iskustvo
 • DTS:X imerzivni audio kodek
 • Hybrid HARMAN/KARDON® sistem zvučnika
 • AQUOS AI UltraClear video procesor
 • AQUOS Smooth Motion 144 Hz - tehnologija okvira interpolacije
 • Lak senzor sa OPC (Optička kontrola slike)
65FQ5EG
PREUZIMANJA
Priručnici    

Deklaracija o usaglašenosti

Vodič za brzo pokretanje    

Vodič za brzo pokretanje

Brochures

SW Downloads

Deklaracija o usaglašenosti

Vodič za brzo pokretanje

Brochures

SW Downloads

SLIČNI PROIZVODI
Android TV 4K UHD
65" 4K ULTRA HD QUANTUM DOT SHARP ANDROID TV™
65FP7EA
 • 4K Ultra HD Android TV™ sa Quantum Dot
 • HDMI 2.1 sa eARC i ALLM
 • Dolby Vision™ - HDR inspirisan bioskopskom tehnologijom
 • Dolby Atmos® - puno 360° zvučno iskustvo
 • DTS:X imerzivni audio kodek
 • DTS Virtual:X 3D audio post obrada
Android TV 4K UHD
65" 4K ULTRA HD QUANTUM DOT SHARP ANDROID TV™
65EQ3EA
 • 4K Ultra HD Android TV™ sa Quantum Dot
 • Punim aluminijumskim tankim dizajnom bez okvira
 • HDMI 2.1 sa eARC i ALLM
 • Dolby Vision™ - inspirisan bioskopom HDR
 • Dolby Atmos® - puno 360° zvučno iskustvo
 • DTS:X imerzivni audio kodek
Android TV 4K UHD
65" 4K ULTRA HD ANDROID TV™
65FN6EA
 • 4K Ultra HD Android TV™
 • HDMI 2.1 sa eARC
 • Dolby Vision™ - HDR inspirisan bioskopskom tehnologijom
 • DTS:X imerzivni audio kodek
 • DTS Virtual:X 3D audio post obrada
 • HARMAN/KARDON® zvučni sistem